Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (2.62 secunde)
"Eu mi-as dori sa castigam singuri aceste alegeri, mi-as dori sa ne asumam singuri guvernarea, mi-as dori ca PD-L sa poata face un Guvern foarte aproape de o majoritate relativa", a spus Preda.
In schimb, pentru informarea corecta a celor mai putini prostanaci decat Geoana, amintim doar cateva episoade petrecute in guvernarea Adrian Nastase, cea despre care Geoana spunea ieri ca a reformat justitia si a introdus Romania in Uniunea Europeana.
Ilie Sarbu l-a criticat, totodata, pe fostul ministru ministru Gheorghe Flutur, despre care a spus ca "a distrus" tot ce a inceput guvernarea Adrian Nastase, din "convingeri liberalo-pediste".
Tariceanu a declarat ca isi doreste acest lucru pentru a continua proiectele pe care le-a inceput, afirmand ca guvernarea liberala a fost un succes.
Emil Boc a declarat ca PDL va depune, marti, la Camera Deputatilor, motiunea simpla "Nesansa invatamantului romanesc. Guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au dus Educatia in pragul dezastrului".
El a precizat ca marti, 16 septembrie, va fi dezbatuta in plen motiunea simpla depusa de PSD "Guvernarea de dreapta - un esec pentru educatie", iar miercuri, 17 septembrie, cea initiata de PDL, intitulata "Nesansa invatamantului romanesc.
Dupa patru ani de zile, guvernarea PNL-PD lasa in urma peste patru milioane de oameni care traiesc la limita saraciei", a declarat consilierul judetean PSD de Iasi, Catalin Ivan.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu l-a ironizat, marti, intr-o conferinta de presa, pe prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu, pe care l-a invitat sa vina la sediul central al PSD pentru a le face social-democratilor, in fata, propunerea privind asumarea guvernarii.
Emil Boc a completat ca "guvernarea PNL-PSD" are o atitudine de dispret fata de profesori si pensionari, Executivul alocand 600 de milioane de euro strict pentru clientela politica a celor doua formatiuni.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri - la lansarea propriei carti, "Modelul social romanesc" - ca, in eventualitatea in care va ajunge la guvernare, PSD nu va emite ordonante de guvern.
Fostul presedinte a afirmat ca guvernarea 2004-2008 a fost una "ametita", in aceasta perioada doar PSD asigurand echilibrul. "Basescu a vrut sa darame propriul guvern si premierul pe care el singur l-a impus pentru o viziune bolnava a unui om avid de putere.
Liderul PDL a sustinut ca "guvernarea Tariceanu-Geoana" nu a facut altceva decat sa creasca vulnerabilitatea Romaniei in fata crizei internationale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
Daca se va forma o majoritate in jurul altui program, sigur cel care a elaborat programul si il asuma, va conduce guvernarea, nu o sa avem o ezitare sa trecem si in Opozitie daca nu vom putea forma o majoritate", a afirmat liberalul.
Aceleasi surse au apreciat ca, in eventualitatea in care intelegerea cu PDL nu se va realiza, iar democrat-liberalii vor forma un guvern minoritar, acesta ar putea fi sustinut in Parlament de o parte a social-democratilor care au insistat pentru guvernarea impreuna cu PDL.
"Guvernarea de dreapta e rea, iar eu, asa cum nu am sustinut Guvernul Tariceanu 2, nu voi fi nici acum partizan al unui guvern liberal.
In ceea ce priveste prezentarea optiunilor PNL privind guvernarea, sursele au mentionat ca Tariceanu "a facut o expunere a ce posibilitati sunt, cu toate neajunsurile".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu afirma, pe blogul personal, ca solutia adoptata de PSD, respectiv guvernarea cu PDL, este o incercare de reeditare a experientei germane, diferenta constand intr-un "detaliu", un presedinte, Traian Basescu, "cu trasaturile de caracter binecunoscute".
"Sa dea Dumnezeu ca acest angament sa se realizeze o data cu guvernarea celor doua partide, din 22 decembrie Doamne-ajuta!", a spus Boc in final.
Plecand de la faptul ca "anul 2009 nu va fi un an usor pentru economia tarii, Iliescu mentioneaza pe blogul personal ca la aceasta situatie "se adauga confuzia din viata politica si ingrijorarea exprimata de unii colegi de blog, in legatura cu soarta stangii romanesti si a PSD, si anume "cum va reusi PSD sa-si mentina identitatea, linia de conduita si platforma sa politica, in contextul actual" si "cum va reusi sa imbine raspunderea pentru guvernarea tarii, in cadrul aliantei cu PDL, nerenuntand la obiectivele sale strategice si pastrand si consolidand legaturile cu propriul electorat".
google-analytics.com